Tour de Fris

Sponsorkliks

Waarschijnlijk koop je regelmatig via internet.

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Tour de Fris, zonder dat het je een cent extra kost!

SponsorKliks is een mooie manier voor verenigingen in Nederland om een extra centje bij te verdienen. Het werkt via internet en is eigenlijk niets meer dan een verzamelwebsite voor veel bekende webwinkels, zoals Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Hema, Thuisbezorgd.nl, Booking.com, enz. Je kunt dus via SponsorKliks deze webwinkels bezoeken en daar op dezelfde manier als anders eventuele aankopen doen (b.v. boeken, kleding, een stedentripje of een pizza).

De prijzen voor deze aankopen zijn exact hetzelfde als wanneer je rechtstreeks naar deze webwinkels gaat, maar als je via de Sponsorkliks-pagina van Tour de Fris naar deze winkels gaat, dan ontvangt Tour de Fris een percentage van ieder aankoopbedrag. Dat betekent dus een extra centje voor onze vereniging (zonder dat het iemand iets extra’s kost) en dus een prima manier om Tour de Fris aan wat extra inkomsten te helpen.

Zo werkt het:

Ga naar de SponsorKliks-pagina van Tour de fris. (Klik op de tekst SponsorKliks).

Selecteer op de SponsorKliks-pagina van Tour de Fris de winkel waar je iets wilt kopen.
Bestel de artikelen die je wilt aanschaffen in de geselecteerde webwinkel.
Je betaalt de normale prijs van de webwinkel (dus geen extra kosten door SponsorKliks).
Op deze manier ben je sponsor van je eigen vereniging, zonder dat het iets kost!!

Dit geldt voor alle aankopen via de SponsorKliks-pagina van Tour de Fris, dus niet alleen voor aankopen door deelnemers. Probeer daarom ook andere gezinsleden, buren, vrienden en bekenden zover te krijgen om alle internetaankopen via de SponsorKliks-pagina van Tour de Fris te doen. Dat kan onze Tour de Fris een aardig bedrag opleveren!

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

Je blijft anoniem 

Noch SponsorKliks, noch Stichting Tour de Fris weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Stichting Tour de Fris is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Stichting Tour de Fris niets op.