Tour de Fris

Inschrijven Tour de Fris

Inschrijven Tour de Fris

In de Tour de Fris draait alles om winnen. Het winnen van zelfvertrouwen. Het winnen van respect. Voor jezelf en elkaar en van familie en vrienden. De Tour de Fris gaat over het winnen van vriendschap voor het leven en het winnen van vertrouwen in de toekomst. Want: als je honderden kilometers kunt fietsen door weer en wind, door zon en regen, door berg en dal, dan kun je vrijwel alles. Die wetenschap heb je zodra je wielen de finishlijn raken.

Deelnemers van Tour de Fris vorig jaar.

Dit jaar vindt het evenement voor de twaalfde keer plaats en starten de deelnemers vanuit Duitsland. Om precies te zijn vanuit de plaats Rostock in Noord Duitsland. Vanuit Rostock fietsen ze met zijn allen naar Hoogwoud.

Het is een tocht van ongeveer zevenhonderd kilometer die wordt afgelegd in zes dagen. De deelnemers verblijven op campings en een vrachtwagen brengt de spullen steeds van camping naar camping.

De groep fietsers bestaat uit ongeveer veertig deelnemers.

Zij worden begeleid door een team van ongeveer dertig vrijwilligers; begeleiders op zowel de fiets als verkeersregelaars op de motor, de bezem- en volgwagens, inclusief fietsenmakers en EHBO-ers, en de koelwagen voor de nodige versnaperingen onderweg. En natuurlijk op de campings de bouw- en cateringploeg.

Deze geweldige week is in de meivakantie 27 april tot en met 4 mei 2024.

Ben jij tijdens de week tussen de 13 en 16 jaar en lijkt het jou leuk om samen met anderen deze uitdaging aan te gaan?

Kijk dan voor meer informatie op www.tourdefris.nl 

De inschrijving start op 25 september om 19.00 uur via bovenstaande website.

Heb je nog vragen? Mail deze naar: info@tourdefris.nl 

https://www.rodi.nl/opmeer/sport/358640/inschrijven-tour-de-fris