Tour de Fris

DVG

DVG

TOUR DE FRIS 2024 inschrijving start op 25 september.

In de Tour de Fris draait alles om winnen. Het winnen van zelfvertrouwen. Het winnen van respect. Voor jezelf en elkaar en van familie en vrienden. De Tour de Fris gaat over het winnen van vriendschap voor het leven en het winnen van vertrouwen in de toekomst. Want: als je honderden kilometers kunt fietsen door weer en wind, door zon en regen, door berg en dal, dan kun je vrijwel alles. Die wetenschap heb je zodra je wielen de finishlijn raken.

Dit jaar vindt het evenement voor de 12e keer plaats en starten wij vanuit Duitsland. Om precies te zijn vanuit de plaats Rostock in Noord Duitsland.

Vanuit Rostock fietsen wij met zijn allen naar Hoogwoud.

Het is een tocht van ongeveer 700 kilometer die wij afleggen in 6 dagen. We verblijven op campings en een vrachtwagen brengt de spullen steeds van camping naar camping.

De groep fietsers bestaat uit ongeveer 40 deelnemers.

Zij worden begeleid door een team van ongeveer 30 vrijwilligers; begeleiders op zowel de fiets als verkeersregelaars op de motor, de bezem- en volgwagens, inclusief fietsenmakers en EHBO-ers, en de koelwagen voor de nodige versnaperingen onderweg. En natuurlijk op de campings de bouw- en cateringploeg.

Deze geweldige week is in de meivakantie 27 april t/m 4 mei 2024.

Ben jij tijdens de week tussen de 13 en 16 jaar en

lijkt het jou leuk om samen met ons deze uitdaging aan te gaan?

Kijk dan voor meer informatie op www.tourdefris.nl.

De inschrijving  start op 25 september om 19:00 uur via onze website.

Heb je nog vragen? Mail deze naar:  info@tourdefris.nl